Nawigacja
Strona główna
Historia
Instytucje
Komunikacja
Artykuły
Mapa
Sport
Linki
Redakcja
Galeria
Forum
Użytkowników
Online: 2

Aktywnych: 232
Nieaktywowany: 0
Nowy Użytkownik: stokrotka
Google
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Zapomniane hasło?
Kto? Gdzie?
Odwiedzający oglądają:
38.107.191.xxx @ forum/viewthre...
38.107.191.xxx @ index.php
Zobacz Temat
Brzozówka w gm. Obrowo przepiękna miejscowość między Lubiczem i Głogowem. | Ogólne | Na luzie
Strona 1 z 5 1 2 3 4 > >>
Autor Teraz California!
Gregory
Użytkownik

Miejscowość: Polska
Data rejestracji: 01.06.05
Dodane dnia 14-06-2005 11:03
Jeśli zamkną Brzoze, to mam nadzieje, że całą ekipe z Arkadii będzie można spotkać w Californiismileysmileysmiley Mam tylko nadzieje że te wszystkie małolaty nie będą wpuszczanesmileysmileysmiley

Imprezy w Californii będą jeszcze lepsze, napewno bedzię więcej wiarysmiley California rusza 18 Czerwca, bilety po 6zł. Gorąco zapraszam...smiley

Uważam że Arkadia nie jest na sraconej pozycji... Trzeba by tylko zająć sie pewnymi sprawami takimi jak MUZYKA i bezpieczeństwo... Przydałoby się jeszcze kilka świateł i może jakiś laser... No i oczywiście nie zapominanajmy o dobrym DJ-u który potrafiłby rozkręcić impreeze... Jeśli macie jeszcze jakieś pomysły to proszę o odpowiedżsmiley

Nie zapomnijcie o Arkadii, mi to miejsce zawsze będzie się miło kojarzyć ponieważ tam poznałem moją dziewczynę oraz wielu wspaniałych ludzismiley Pozdrowionka dla wszystkich imprezowiczów

Narka...

Edytowane przez Gregory dnia 28-09-2005 14:38
Autor RE: Teraz California!
mike
Użytkownik

Data rejestracji: 15.06.05
Dodane dnia 15-06-2005 12:33
no wlasnie juz w sobote otwiera sie california smiley naglosnienie oswietlenie i wystruj super przypomina arene polecam i zapraszamy do glogowa dlA kazdego znajdzie sie tam cos a za jakis czas otworzy sie druga sala i bedzie cos dla tych co lubia mocne rytmy i dla tych ktorzy wola stare klimatysmiley
promyczek
Użytkownik

Miejscowość: Głogowo
Data rejestracji: 23.02.05
Dodane dnia 15-06-2005 14:32
no mam nadzieję że właśnie imprezy w californi będą świetne i bedzie o niej słychać w okolicy ale nie z tego powodu że znów małolatów bedą wpuszczać i żulownia bedzie. chciałabym żeby to były imprezki kulturalne bez małolatów i nawalonych pijanych w cztery doo... ludzi którzy po pijaku są odważniejsi i zaczepki szukają.smiley ha no i mam nadzieję że właściciel dobrego dj sprowadzi na imprezki ja tam pomimo egzaminów pwadne i zobacze jak sie wiara bedzie bawić zapraszam serdecznie wszystkich smiley i pozdro dla stałych bywalców Arkadii oczywiście tych pełnoletnich od Marysismiley

gdzie diałeb nie może tam mnie pośle i na jedno wychodzi!!!
2519397 www.promyczek007.fotka.pl
Gregory
Użytkownik

Miejscowość: Polska
Data rejestracji: 01.06.05
Dodane dnia 17-06-2005 08:08
Na Brzozówce tez kiedyś były zajebiste imprezy, a jak tam jest teraz? Kompletna speluna...smiley Mam nadzieje, że ten los nie spotka również Californi...

Wszystko zależy od właściciela. Jeśli sprowadzi dobrego DJ-a i beda wypasione imprezy , to będzie przychodzić mnóstwo osób i nie będą wpuszczane żadne małolaty..smiley

Pozdrowionka dla Mojego Kochanego Słoneczka i dla wszystkich znajomków...smiley
Edytowane przez Gregory dnia 17-06-2005 08:34
promyczek
Użytkownik

Dodane dnia 20-06-2005 11:07
mam już zdanko o californii wystrój spoko nawet ładnie światła też ale co do osób jakie tam sie zjawiają to druga brzoza srednia wieku to 15 lat chyba masakra no ludzie ale za to jaka ochrona smiley jazda hmm co do muzy to lipa wciąz bum bum bum wole brzoze pozdro dla ludzi zagazowanych w californii w tą sobote wesoło było i pozdro dla bawiących sie na brzozie michała S i całej jego paki no i mariuszka(michał wie o kogo chodzi) smileysmileysmiley

Autor RE: california dziala
mike
Użytkownik

Dodane dnia 20-06-2005 11:10
no i po pierwszym weekendzie w californi niestety wlasciciel arkadii zadzialal i rozpylili gaz w californii , niektorzy niedorosli jeszcze i nie potrafia zniesc konkurencji jedno jest pewne takie sytuacje juz sie nie powtorzasmiley show must go on przedstawienie napewno bedzie trwac i bedzie coraz lepiej szykuje sie duzo atrakcji w californi
smiley smiley
mike
Użytkownik

Dodane dnia 21-06-2005 15:39
niestety informacja z gazem jest potwierdzona wlasciciel arkadii nie umie konkurowac uczciwie i to zrobili chlopacy od niego taka jest smutna prawda szanowalem tego goscia ale musze zmienic o nim opinie
lolitka
Użytkownik

Data rejestracji: 25.02.05
Dodane dnia 25-06-2005 18:31
wogole to jush jest przegięcie...California była od kiedy ja chyba pamiętam, od kiedy tu mieshkam czyli jakaś dyszka... Zeby powazni ludzie tak qrewsko tepili konkurencje :/ ale smieszy mnie troche ze miał miejsce taki incydent...bo niby tyllllllle ochrony...i na zewnątrz i w środeczku... podobno to kolesie z Fabwela..ciekawe...

ja byłam chwile na otwarciu....w sumie to jest nawet nawet...ale watpie żeby dało się z Californii zrobić porządną dyskoteke jak zawshe był tam syf... Jedyne rozwiązanie jakie widze to selekcja.... ale mysle ze szefostwo tego nie wprowadzi bo lokal zarabia prawie tylko na takich małolatach.....

taka to jest własnie Polska :/

...:::grzeczne dziewczynki ida do nieba, a niegrzeczne tam gdzie chca :::...
6753720
Autor RE: witam california rządzi tak?
promyczek
Użytkownik

Dodane dnia 26-06-2005 12:52
smileyfaktycznie z tym gazem w Californii to przegięcie było i to ostre i przyznaję racje że tak jak w Arkadii tak i w Californii bedzie jeden wielki syfffffffff pełno małolatów łazi i szuka zaczepki w ten weekend mój brat był w Californii i oczywiście jakieś napite w cztery d.... małolaty zaczęły podskakiwać i rzucać się mam nadzieję że właściciel zrobi selekscje wiekową i na dyskotekę bedą miały wstęp osoby które mają ukończone 18 latsmiley marzenie które sie nie spełnismiley no ale moze właściciel jesli bedzie chciał aby jego lokal zbodył jakąś renomę a nie opinię żulowni to zadba o to kogo i w jakim stanie wpuszcza na imprezę.A ta ochrona to chyba do ozdoby jest łażą takie nadmuchane miśki po sali smiley bardzo śmiesznie to wygląda a na dwórek wychodzą parami smiley ale pozdro dla dj i miśków z Californii no i wszystkich pełnoletnich którzy się tam bawią smileysmiley

lolitka
Użytkownik

Dodane dnia 27-06-2005 20:52
Widzisz... Kiedys było inaczej... Małolatek mamusie nie puszczały na imprezy... Dyskoteki były ogólnie dostepne dla "starszej młodziezy"..

i to były fajne czasy..sami znajomi... fajne ekipy.. pamietne pierwsze milosci... kto nie bywał tam kilka ladnych lat temu to nie wie

6753720
Autor RE: kiedyś były czasy
promyczek
Użytkownik

Dodane dnia 05-07-2005 09:26
byłam ostatnio w Californi i miałam ubaw jak na poczatku imprezy małolaty stały pod dyską bo szef nie chciał ich wpuścić ale jednak weszli no i znów sabotaż był!!!!jestem ciekawa kto to robi i czy tej osobie sie znudzi psucie innym zabawysmiley ja bawiłam sie świetnie i teraz też będe hmm zauwazyłam że misiaki z ochrony sie zmieniają smiley smileysmiley pozdrówko dla miśków na bramkach od Maryśki ha ha i tak to już słyszą poraz xx smiley pozdro dla wszystkich bawiących sie i tych którzy mają zamiar wpaść sie pobawić. Arkadia bedzie zamknięta to tylko kwestia czasu luudzie siły wyżesze tu zadziałają smiley trzeba tylko dobrego dj znaleść do Californi smiley

Autor RE: California!!!
tequilla005
Użytkownik

Miejscowość: Wyspa Kross
Data rejestracji: 10.02.05
Dodane dnia 06-07-2005 13:15
NO wcale w to nie watpie lolitka ze bylo fajnie.smiley
Ale chyba tez dobrze wiesz ze bylo i niebezpiecznie. Ciagłe zadymy jakies zatargi kolesie jezdzacy z palami rurami nie po to by sie bawic tylko po to zeby sie nawalac. To wlasnie przez to zamknieto Californie kilka lat temu.
lolitka
Użytkownik

Dodane dnia 07-07-2005 15:54
no wiem wiem... tak to juz czasem jest jak brakuje profesjonalnej ochrony a ta ktora jest to tez ma swoje porachunki ....

mam nadzieje ze teraz wsio bedzie okey...jak narazie oprocz tego incydentu z otwarcia jakos sie układa....tylko niech zmienią wreshcie ten shyld " La Strada" bo lekki obciach :/ ale pozatym wysroj jest okey, nowe lasery, dym bajery.......duży plus za szybkie sprzątanie i to ze nie ma opcji kulających sie pod nogami butelek!

tylko te małolaty :/ zmienic towarzystwo.... i jush bedzie super!!

6753720
madzia
Użytkownik

Data rejestracji: 08.07.05
Dodane dnia 08-07-2005 11:09
kiedy będą fotki z CALIFORNI?? chciałabym już je zobaczyć!!! smiley
lolitka
Użytkownik

Dodane dnia 08-07-2005 16:43
to idz i popstrykaj a potem wrzuć..... wtedy bedziesz miała napewno smiley

6753720
Autor RE: California
tequilla005
Użytkownik

Miejscowość: Wyspa Kross
Data rejestracji: 10.02.05
Dodane dnia 08-07-2005 18:21
To jest strona Brzozowki a nie Glogowa smiley
lolitka
Użytkownik

Dodane dnia 08-07-2005 18:37
tesh fakt smileysmiley ale jak koleżanka sie pofatyguje, pojdzie na impreze z aparacikiem (co jest troche ryzykowne ale....smiley, popstryka fotki, przerzuci na kompa i zapoda na stronke to chyba nikt sie ne obrazi smileysmileysmiley

moze kiedys California dorobi sie własnej stronki hahaha smileysmiley to beda foty z imprez ;d;d;d;d

6753720
Autor RE: NIE tak szybko
happylight8
Użytkownik

Data rejestracji: 11.03.05
Dodane dnia 02-08-2005 10:16
Przykro mi ale muszę was rozczarować bo brzozówka tak szybko nie upadnie to Prędzej Californie Zamkna.Ja wiem kto zakłada sprawe przeciwko Californie3
happylight8
Użytkownik

Data rejestracji: 11.03.05
Dodane dnia 02-08-2005 11:48
oczywiście za kradzież nazwy "California"
mike
Użytkownik

Dodane dnia 02-08-2005 22:32
taa a nawet dwie sprawy w tym jedna za glupote ale chyba temu komus nazwa nie jest zastrzezona wiec skarzyc to sie moze w bravo girl w rubryce " kochane bravo pomozsmiley
Strona 1 z 5 1 2 3 4 > >>
Skocz do Forum:
Wątki na Forum
Najnowsze Tematy
KUPIĘ zadłużoną spółkę
BMW sierpień 2009
Jaki macie sprzęt ?
2009 BMW majówka
2009 BMW majówka
Najciekawsze Tematy
Arkadia [107]
Teraz California! [97]