Nawigacja
Strona główna
Historia
Instytucje
Komunikacja
Artykuły
Mapa
Sport
Linki
Redakcja
Galeria
Forum
Użytkowników
Online: 3

Aktywnych: 232
Nieaktywowany: 0
Nowy Użytkownik: stokrotka
Google
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Zapomniane hasło?
Kto? Gdzie?
Odwiedzający oglądają:
38.107.191.xxx @ index.php
38.107.191.xxx @ forum/viewthre...
Zobacz Temat
Brzozówka w gm. Obrowo przepiękna miejscowość między Lubiczem i Głogowem. | Ogólne | Na luzie
Strona 1 z 6 1 2 3 4 > >>
Autor Arkadia
mazy
Super Administrator

Miejscowość: Brzozówka
Data rejestracji: 31.01.05
Dodane dnia 02-02-2005 15:39
Jak wam się podobają imprezy w naszej Arkadii
Co wam się nie podoba, a co wam się podoba?
Wszystkie opinie mile widziane smiley
Edytowane przez mazy dnia 02-02-2005 15:41
9511251 www.brzozowka.info
Autor RE: imprezy w arkadii
tequilla005
Użytkownik

Miejscowość: Wyspa Kross
Data rejestracji: 10.02.05
Dodane dnia 10-02-2005 19:37
Jeszcze 3 lata temu lubilam imprezowac w arkadii. Muzyka byla zajebista i fajny klimat. Obecnie dj. jest do bani a na imprezy chodza 13,14 latki. Mam nadzieje ze moze cos sie zmieni bo narazie jest LIPAsmileysmileysmileysmiley
Autor RE: Arkadia
Lukasz
Użytkownik

Data rejestracji: 07.02.05
Dodane dnia 11-02-2005 10:07
Niedawno, będąc w Arkadii, poprosilem "dj-a" o jakis wolny kawalek (wiadomo po co smiley ) Usłyszałem odpowiedz: "sorry, ale tutaj gramy tylko JAAAZDE" ................ smiley ....acha, ok. Śmiać sie, czy płakać ?
mazy
Super Administrator

Data rejestracji: 31.01.05
Dodane dnia 11-02-2005 17:00
Dalej JAAZZDAAA smiley
Na lan party miałeś więcej wolnych kawałków smiley
JAAZZDAAA smiley
9511251 www.brzozowka.info
Lukasz
Użytkownik

Dodane dnia 11-02-2005 17:32
Mazy, nie ma co porownywac lan party lub śledzika do dyskoteki w arkadii. Domówki GÓRĄ !!!!!! no i muzyka jaką tylko dusza zapragnie. P.S. do sąsiadów: przepraszamy za wystawienie głosników na dwór o 2 w nocy (i tak bedzie na Mazy'iego ;) )
Stachu
Użytkownik

Data rejestracji: 14.02.05
Dodane dnia 15-02-2005 21:07
A ja i tak na Arkadię będe mówił rzeźnia smiley
9480108
Autor RE: INNEGO DJ-A
ABRACHAM18
Użytkownik

Miejscowość: jama jka
Data rejestracji: 17.02.05
Dodane dnia 17-02-2005 18:46
MOGLBY PUSZCZAC WIECEJ KAWAŁKOW TAKICH JAKIE CHCE PUBLIKA ALBO O JAKIE GO PROSZĄ NIE MÓWIE TUTAJ O JAKIS KONSKICH PRZYTUPAJACH BYLEM U DJ'A NEI RAZ PROSZAC O DJ.ALIENA -DRIVER
A TU JEGO GADANIE WYSZŁO ZE WCALE NIE BEDZIE BO CIAGLE GADA "POZNIEJ" NO I JAKI Z TEGO MORAŁ ?? ALBO ZMIENIC DJ'A ALBO NIECH STANIE SIE BARDZIEJ ULEGŁY NA PROZBY INNYCH .... POZDRAWIAM SERDECZNIE aBrAcHam:):):):):(:(:p
7589495
OneLove
Użytkownik

Miejscowość: Toruń Dread City
Dodane dnia 18-02-2005 17:03
Arkadia?-trzoda jak sam skur....!Byłem tam raz i wiecej chyba nie zamierzam(podobnie jak do Emporium Dzwięku)...
Dzieci po 14-15 lat wciągające białe gówno,hałas aż rozpierdala łeb...
ROOTS REGGAE Rulezzz!!!
6330867
madziara
Użytkownik

Data rejestracji: 15.02.05
Dodane dnia 18-02-2005 22:01
Wszyscy,którzy się wypowiedzieli mają racje!Sala zapełniona jest dzieciakami w białych rękawiczkach,z papierosem w buzi!ŻENADA!Jednak nie zawsze tak było!Dobrze to wiedzą Ci,którzy chodzili na Brzozówke kilka lat temu kiedy dyskoteka nazywała sie "BRAVO".Sama wiem bo kiedyś chodziłam!Wtedy byłam w wieku tej młodzieży,która obecnie bawi się na Brzozówce!Na dyskotekę czekało się z utęsknieniem!Kiedyś było inaczej.. chodzili inni ludzie,był inny dj,leciała inna,fajniejsza muza,itp.Ale czasy sie zmieniają,ludzie się zmieniają dalego też musiała się zmienić również dyskoteka w Brzozówce!Nie dziwie się,że te dzieci chodzą do Arkadi(przecież na żadną imprezę w mieście by ich nie wpuścili)!Nikt im niczego w nie zabrania,nikt nie sprawdza im dowodów,mogą pić i ćpać do woli!Ja nadal zagladam na tę dyskotekę,ale wydaje mi się,że to tylko sentyment do dobrych starych czasów!Tu poznałam wielu fajnych ludzi,przyjaciół!Wybawiłam się jak nigdzie indziej!!Moim zdaniem kto nie chce niech nie chodzi,ale"Z braku laku" każdy może wpaść i chociażby troszke pobawić sie w gronie swoich znajomych!
Pozdrawiam założyciela strony i wszystkich znajomych z Brzozówki, Głogowa i Lubicza!Całusy dla Martuni i Gośki!smiley
Autor RE: arkadia
tequilla005
Użytkownik

Miejscowość: Wyspa Kross
Data rejestracji: 10.02.05
Dodane dnia 19-02-2005 15:31
Dj(nie wiadomo jak go tam zwia- pewnie... kuziel heheh) jest tylko do wystawiania demo, nie nadaje sie na dj- kto go w ogole zatrudnil(zrobil zyciowy blad)- pewnie gra za friko . jego rzępolenie doprawia mnie o bol glowy i nie tylko.... jest do banii- kompletnie nie zna sie na muzyce a juz nie wspomne o miksowaniu.Gra tylko " sredniowieczna" muze ktora juz sie wszystkim znudzila i kazdego rozwala. malo tego ze jest kompletnie do bani to matol sie spoznia i nie wlacza tego co oczekuje publika. poza tym kiedys nie raz chcialam pozdrowic znajomych to po pierwsze marudzil a po drugie przekreca pozdrowienia i gada o gesich piorach. Co za idiota.... nie miesci sie w glowie............jak zaczal grac to wiekszosc zmienila dyskoteke i chodza same dzieci ktorzy maja go za idola ale to niebawem sie zmieni jak przejrza na oczy...
Autor RE: co do dj
ABRACHAM18
Użytkownik

Miejscowość: jama jka
Data rejestracji: 17.02.05
Dodane dnia 19-02-2005 16:46
ja mam tego matoła naprawde serdecznie dosyc prawie co sobote leca te same melodie ktore wiekszosc juz uwaza za stare no bo co sie bedziemy oszukiwac taka jest niestety prawda ja generalnie i osobiscie sam bym go zwolnił zreszta wydaje mi sie ze ten koles wogole nie posiada kultury o sobistej ci ktorzy bywaja tam czes to to wiedza o co chodzi wiec ja jestem za zmiana dj"a zreszta temat gowniar co maja po lat mnie zenuje i rozpier**** bo to jest przesada widzac gdzies j ak jakies gowniary wc iagaja białe alb o cos innego na dyskotece to jedynie mozna wziasc za szmaty i zaprowadzic do matki zreszta ochroniarze maja generalnie to wszystko w pizdz... niewiem zreszta czy jest sens sie wypowiadac i tak pewnie nie beda podjete zadne dzialania w tym celu a co to da ze sobie pogadamy na forum generalnie nic :(:);)
7589495
OneLove
Użytkownik

Dodane dnia 19-02-2005 18:33
Mam pewien pomysł:weźmy Claymor'y i wysadźmy this shit ina di air razem z DJ-em,małolatami i ochroniarzami...smiley
6330867
OneLove
Użytkownik

Dodane dnia 19-02-2005 18:37
a swoją drogą może DJ jest z ulicznej łapanki i nie zna się za zbytnio na tym,co robi a może wierzy w to,że ma talent ukryty i ktoś go doceni.
Cóż,różne rzeczy ludzie robią...smiley
6330867
Autor RE: sylwia17 xxx
senioritaxxx
Użytkownik

Data rejestracji: 21.02.05
Dodane dnia 21-02-2005 10:34
chciałam tylko powiedzieć że ta cała impreza w brzozówce to kompletne dno 13 latki r30; to nie żadna arkadia r30;! a co do wypowiedzi abrachama 18 tojest dziwnasmiley bo wbrew temu comówi lubi te imprezy dla mnie to typowa wiocha sorry ale na takie impry r30;. pozdro dla niego ppapa kto ma podobne zdanie?smiley
Edytowane przez Admin dnia 21-02-2005 19:28
413852
Autor RE: disko
kk
Użytkownik

Dodane dnia 21-02-2005 13:18
Każy wie jak jest na Brzozówce i wiadomo, że jest nie wesoło. Jeżeli trzeba tam iść to tylko z nudów. Można sobie postać i popatrzeć na dzieci ze świecącymi lizaczkami i z białymi rękawiczkami. Rzeczywiście kiedyś było inaczej i lepiej za czasów BRAVO. Dj bobo to niezła ściema, czy ten chłopak słucha chociaż radia bo muze ma sprzed paru lat.
Admin
Super Administrator

Data rejestracji: 03.02.05
Dodane dnia 21-02-2005 19:34
Jak piszecie posty to czytajcie je przed wysłaniem smiley
i nie piszcie całych postów z dużej litery.
Proszę też nie obrażać innych i nie używać słów powszechnie uważanych za obraźliwe r30;. smiley
Autor RE: SENIORITAXXX
senioritaxxx
Użytkownik

Dodane dnia 22-02-2005 14:14
Jeżeli to o mnie adminie to przepraszam
ale to co się dzieje w tym klubie przechodzi wszelkie pojęcie przykro mia ale to goszka prawda smileysmileysmileysmiley
może to się kidyś zmieni ale na razie się na to nie zanosi
papapapasmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley
413852
Autor RE: SENIORITAXXX
senioritaxxx
Użytkownik

Dodane dnia 22-02-2005 14:18
nom przepraszam za błędy w moixh wypowiedziach pozdro papapapasmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley
413852
Admin
Super Administrator

Data rejestracji: 03.02.05
Dodane dnia 22-02-2005 20:19
Nie usuwałem połowy twojej wypowiedzi a jedynie kilka wyzwisk i obraźliwych sformułowań, w miejsce których wstawiłem kropki.
Wulgaryzmy były, mam kopię twojego postu smiley. Poza tym nie piszcie kilku postów jeden za drugim, każdy może edytować swoje posty i do tego służy opcja edytuj!

Starajcie się pisać estetycznie wasze posty smiley wygląda to lepiej i czyta się też prędzej. Nie mam też czasu ich poprawiać i będę musiał je usuwać (szczególnie te wulgarne rsenioritaxxxr1smiley. Pozdrawiam

Edytowane przez Admin dnia 22-02-2005 20:21
senioritaxxx
Użytkownik

Dodane dnia 22-02-2005 21:37
no widzę że tym razem usunąłeś całą moją notkę zauważ że w innych postach też są wulgaryzmy a ty czepiasz się tylko do mnie smileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley to nie fair po co jest to forum skoro nie mogę wyrazić swojej opini przecież nikogo nie obraziłam poza tym nie tylko w mojej poscie jest mowa o zażywaniu narkotyków przez dzieciakków na tej imprezie pomyśl trochę pozdro dla ciebnie admin ale badz trochę sprawiedliwy oka kończę bo szkoda słów na remizę narasmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley
413852
Strona 1 z 6 1 2 3 4 > >>
Skocz do Forum:
Wątki na Forum
Najnowsze Tematy
KUPIĘ zadłużoną spółkę
BMW sierpień 2009
Jaki macie sprzęt ?
2009 BMW majówka
2009 BMW majówka
Najciekawsze Tematy
Arkadia [107]